frukost_FBOH_988x356FBOH_hemsida_relaterade_lobbyn lounge3_FBOH_988x356DSC_1726massage_FBOH_988x356lunchbuffe_FBOH_988x356poolhäng_FBOH_988x356FBOH_hemsida_relaterade_HFserveringbubbelpool_FBOH_988x356DSC_1572

Bokning

Just nu genomför vi uppdateringar av vårt bokningssystem vilket kan innebära tekniska problem med att boka via vår hemsida. Om ni har svårigheter att få igenom er bokning är ni välkomna att kontakta oss via info@funasdalenberghotell.se eller ring oss på 0684-21430 så hjälper vi till med er bokning!

.Hotell Funäsdalen

Adress: Strandvägen 2A, 84095 Funäsdalen  visa karta
Område: Funäsdalen

Hotell | Välkommen till hotellet mitt i Funäsfjällen! På Hotell Funäsdalen bor du mitt i byn med nära avstånd till FunäsGondolen, affärer och olika aktiviteter. Från hotellet är det nära till Funäsdalsbergets backar. Även längdspåren och skoterlederna ligger precis intill.

Hotellet ligger med en fantastisk utsikt över Funäsdalssjön och fjällen. I restaurangen sprakar brasan och du njuter av vällagad fjällmat. I den stora relaxavdelningen med pool, bastu, utomhusjacuzzis och behandlingar kan du koppla av efter dagens aktiviteter.

Här finns flera olika typer av rum att välja mellan. Dubbel- och flerbäddsrum där hälften har utsikt över sjö och fjäll. Härjedalen är känt för sin goda mat och fina råvaror och i HF restaurang & Bar ger vi dig chansen att prova några av dem i en skön atmosfär. I restaurangens loungedel kan man slå sig ner framför den öppna brasan både före och efter middagen. Sommartid kan man vid fint väder, sitta ute och äta både lunch och middag på terrassen med utsikt mot Funäsdalssjön och fjällen.

Vår personal hjälper er gärna med informarion om allt vad Funäsdalsberget och området har att erbjuda. Efter dagens aktiviteter tar vi hand om er och ser till att ni får en skön och avkopplande vistelse hos oss.

Hotellet har 155 bäddar fördelade på 48 hotellrum.
Trådlöst internet, bad och bastu - ingår för hotellgäster.
TV finns på alla rum.
Vissa rum är husdjurstillåtna. Avgift tillkommer.

Vi lämnar gärna offerter till grupper och konferenser.

Välkomna!

Restaurang

Faciliteter och service

 • Generella faciliteter
  Bastu Ski in/ ski out Handikappvänligt Husdjur tillåtna Rökfritt Internet Braskamin/Öppen spis Restaurang Jacuzzi

Kontaktinformation

Jämför ".Hotell Funäsdalen" med liknande boenden

.Vandrarhem, Hotell Funäsdalen.

På vårt vandrarhem finns 2- och 4 bäddsrum, totalt 13 rum med sammanlagt 36 bäddar som ligger i samma byggnad som hotellet men med egen ingång. Alla rum utom ett har eget handfat. Fri tillgång till trådlöst internet. Renoverat 2017.

Funäs Ski Lodge

På Röstberget, mellan byn Funäsdalen och Ski in ski out till Funäsdalsberget (dalstation Röstberget) finns Funäs Ski Lodge med lägenheter i fyra storlekar, från 39, 78, 80 och 120 m2. Med tio minuters promenad så är du i centrum i den gemytliga byn Funäsdalen.

.Funäs Skilodge E&F

Närmare backen på Funäsdalsberget än så här kan man inte bo. Välutrustade lägenheter med ski in-/ski out läge på Funäsdalsberget. Boende från 2 bädds- till 8 bäddslägenheter.

I närheten av


Kundservice

 • Vid frågor och om du inte får träff på din sökning:
  Ring oss
  0684-21430
 • Skicka e-post

Bokningsvillkor

Boka med oss

Vi har ett nytt online bokningssystem. Ni som har problem med att logga in kontakta oss på bokningen.

Kundservice

 • Vid frågor och om du inte får träff på din sökning:
  Ring oss
  0684-21430
 • Skicka e-post

Bokningsvillkor

Boka med oss

Vi har ett nytt online bokningssystem. Ni som har problem med att logga in kontakta oss på bokningen.